Dit is de nieuwste aanwinst


Inmiddels hebben wij 24 rennen met nachthokken en nog 12 binnenhokken.

Dit zijn enkele foto's van de nacht- binnenhokken en buitenrennen.

Vernieuwde binnenhokken van de fazanten

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De rennen zijn voorzien van struiken, boomstronken en houtschors. Ook wat erg belangrijk is , is dat er voldoende beschuttingsplekken aanwezig zijn. In onze fazanterie hebben wij dit gemaakt door schotjes zoals zichtbaar op deze foto (boven).

 

  

 Dit is geschilde en versnipperde takken boomschors wat in onze dierverblijven

als bodembedekking aanwezig is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze verblijven zijn gemaakt van betonnenpalen waar om de 2,5 meter aluminium dragers tussen zijn geplaatst. De verblijven worden afgesloten door middel van aluminium deuren. Aan de onder kant van de ren hebben we beschuttingsschotjes geplaatst. Dit doen we voor de wind en voor ongewenst`bezoek` van ongedierte. De zijkanten van onze rennen zijn voorzien van gaas 2x2cm dit om zo veel mogelijk mussen er uit te houden. Dit voorkomt ook ziektes die mogelijk kunnen worden meegenomen door vogels. Onze bovenkant van de ren is voorzien van speciaal vogelnet 1,8x1,8cm, dit net is elastisch en weerbestendig. Voor de fazanten is dit veiliger voor als ze plotseling opvliegen, dit net veerd mee wat je van gaas niet echt kunt zeggen. Kortom deze rennen zijn zo goed als onderhoudsvrij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto van de bovenkant met speciaal vogelnet1.8x1.8cm gekruist. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's onder:

Mooi winter aanzicht van de rennen.


 

 

 

 

 

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK